εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ

Ξεκινά η υλοποίηση εργασιών για τα προγράμματα του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ'  ΟΙΚΟΝ ΙΙ

Με αφορμή την υπαγωγή ωφελουμένων στο νέο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΙΙ, η οποία συνεπάγεται την εκκίνηση των εργασιών για την υλοποίηση των παρεμβάσεων εξοικονόμησης ενέργειας στις κατοικίες, δείτε παρακάτω γιατί να επιλέξετε την KRITON ENERGY για την υλοποίηση του προγράμματος εξοικονόμηση κατ' οίκον για την κατοικία σας. 

Γιατί να επιλέξω την KRITON ENERGY:

  • Η KRITON ENERGY διαθέτει στελέχη Πιστοποιημένους Ενεργειακούς Επιθεωρητές Γ' τάξης με εμπειρία σε ενεργειακές επιθεωρήσεις άνω των 10.000 τ.μ..
  • Η KRITON ENERGY διαθέτει στελέχη όλων των ειδικοτήτων μηχανικών όπως Πολιτικοί Μηχανικοί, Μηχανολόγοι Μηχανικοί καλύπτοντας όλο το φάσμα των παρεμβάσεων εξοικονόμησης ενέργειας.
  • Η KRITON ENERGY διαθέτει μετρητικό εξοπλισμό όπως θερμοκάμερα, μετρητή συντελεστή θερμοπερατότητας, υγρασιόμετρο, κ.α. για την επιστημονική τεκμηρίωση της ενεργειακής επιθεώρησης και τον εντοπισμό πραγματικών προβλημάτων της κατοικίας σας.
  • Στην KRITON ENERGY αξιολογούμε οικονομοτεχνικά τις προτεινόμενες παρεμβάσεις με στόχο την μέγιστη δυνατή μείωση του λειτουργικού ενεργειακού κόστους της κατοικίας σας.
  • Στην KRITON ENERGY αναλαμβάνουμε το σύνολο των παρεμβάσεων που έχετε εντάξει στο πρόγραμμα παραδίδοντας μία ολοκληρωμένη, τεχνικά άρτια και επιστημονικά τεκμηριωμένη λύση για την βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση του λετιουργικών δαπανών της κατοικίας.
  • Στην KRITON ENERGY επιλέγουμε και προτείνουμε τα υλικά και τα συστήματα μετά από μελέτη/έρευνα και προσαρμοσμένα στην κάθε περίπτωση.

Ζητήστε μας προσφορά για αντλία θερμότητας, κλιματιστικά, λέβητα pellet, λέβητα πετρελαίου συμπύκνωσης, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Online φόρμα αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος