Δημοσιότητα

Έργο IDEOGRAM

Στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται δράσεις δημοσιότητας του ερευνητικού έργου IDEOGRAM που υλοποιείται από την KRITON Energy σε συνεργασία με το EKETA.


Παρουσίαση του έργου IDEOGRAM στο επιστημονικό συνέδριο SUSTAINABLE PLACES 2022 που διοργανώθηκε από την R2M στην Νίκαια της Γαλλίας. Την παρουσίαση του έργου έκανε ο μηχανικών έργων της εταιρείας Διαμαντής Παπατσούνης.

Δείτε εδώ την ατζέντα του συνεδρίου

Δείτε εδώ την παρουσίαση του έργου IDEOGRAM


Συμμετοχή του υπεύθυνου της εταιρείας κ. Λυμπερόπουλου Κωνσταντίνου στο workshop που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το ευρωπαϊκό έργο Geothermal DHC υπό την αιγίδα του ευρωπαϊκού προγράμματος COST – European Cooperation in Science & Technology με θέμα την αξιοποίηση εφαρμογών γεωθερμικής ενέργειας για θέρμανση και ψύξη. Στην παρουσίαση έγινε αναφορά στο έργο IDEOGRAM που υλοποιεί η KRITON Energy σε συνεργασία με το EKETA.

Δείτε εδώ την ατζέντα του συνεδρίου

Δείτε εδώ την παρουσίαση της εταιρείας KRITON Energy


Συνέντευξη του υπεύθυνου της εταιρείας κ. Λυμπερόπουλου Κωνσταντίνου στην εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ με θέμα την ενεργειακή μετάβαση. Στην συνέντευξη γίνεται αναφορά στο έργο IDEOGRAM που υλοποιεί η KRITON Energy σε συνεργασία με το EKETA.

Διαβάστε τη συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα XRONOS.GR

https://xronos.gr/synenteyxeis/k-lymperopoylos-i-energeiaki-metabasi-prepei-na-epitahynthei


Ημερίδα: Συνδυαστικά συστήματα εξοικονόμησης & διαχείρισης ενέργειας με χρήση υδρόψυκτων αντλιών θερμότητας. Δείτε περισσότερα για την ημερίδα εδώ:

https://ecopress.gr/eketa-sychem-imerida-epidixis-systimaton/


Επιστημονική δημοσίευση: Δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Engineering Science and Technology Review, στο τεύχος 16 (1) (2023) η εργασία με τίτλο “Preliminary Results of Closed-Loop Sea Water Heat Pump: Application in Large-Scale Elderly Home Center for Heating and Cooling Load Coverage”. Δείτε τη δημοσίευση εδώ:

http://www.jestr.org/downloads/Volume16Issue1/fulltext151612023.pdf